Blog

We waren erbij: Het ziekteverzuim-event

Gisteren samen met onze Psyche@work collega’s een erg leuke en inspirerende tijd gehad op het ziekteverzuimevent http://www.hetziekteverzuimevent.nl/ Georganiseerd door 2de spoor reintegratie.
Goede sprekers, veel leuke mensen, goede tips, met wel een en een belangrijke waarschuwing voor de komende jaren; er wordt een enorme toename van verzuim om psychische klachten verwacht…..tijd voor preventieve aktie.

Albert-Jan Vink


Brein Vriendelijk Trainen

Vorige week kreeg ik een erg mooi compliment aan het einde van een trainingsdag voor het UWV; “ik ga vol energie weer naar huis!” zei een van de deelnemers. Dit is precies wat ons doel is bij alle trainingen die we geven; deelnemers die ge├»nspireerd zijn en vol energie nieuwe idee├źn en kennis kunnen gaan toepassen in hun hun dagelijkse werkpraktijk.
Dit sluit ook mooi aan bij de Brein Vriendelijke Trainprincipes (Fun, Focus, Failure), die steeds meer uitgangspunt worden van onze trainingen. Hierbij gaat het erom dat deelnemers op zo’n manier worden betrokken, dat ze niet alleen een hoofd vol kennis meenemen naar huis, maar ervaringen opdoen die hen raken en prikkelen.
Trainen is een mooi vak! Na deze dag kon ik ook vol energie weer naar huis.

Albert-Jan Vink